המרכיבים:
- 2 כוסות זרעי חמניה מושרים כ-5 שעות
- 4 כפות צ'יה מושרים כ-5 שעות
- כוס גוג'י בריס מושרים כשעה
- כוס צימוקים מושרים כשעה
- 2 כוסות קואקר
לערבב את כל המרכיבים בקערה
רוטב
- 2 כפות דבש או אגבה
- כף קינמון
- שליש כוס קואקר
- 7 תמרים
- כוס מים
- כף חמאת שקדים
- כף פולן דבורים
- כף מאקה (אופציה)
- כף לוקומה (אופציה )
לערבב בבלנדר לתערובת אחידה
אופן ההכנה:
להוסיף את הרוטב אל הקערה עם כל שאר הרכיבים ולערבב טוב ביחד.
לפרוס את התערובת על משטח טפלקס או על נייר אפיה בגובה של חצי סנטימטר.
ליבש במיבש מזון 15 שעות , להפוך וליבש לעוד 10 שעות.
או בתנור ב100 מעלות כשעה.