סלט עדשים עם אגוזי מלך
- כוס וחצי עדשים ירוקות מבושלות ומסוננות (לאחר שהושרו 4-6 שעות)
- רבע כוס בצל ירוק חתוך דק (רק החלק הירוק)
- כוס של ביבי תרד או עלי ביבי
- חצי כוס של עגבניות שרי חצויות
- 10 זיתי קלמנטה חתוכים
- רבע כוס של אגוזי מלך חתוכים
- 2 כפות שמן זית
- כף חומץ בלסמי
- כפית חרדל דיז'ון
- כפית רוזמרין טרי קצוץ
- חצי כפית מלח הימליה
- רבע כפית פלפל שחור טחון
– ערבבו בקערה את העדשים, הבצל ירוק, התרד, העגבניות, הזיתים והאגוזים.
– בקערה קטנה נפרדת הכינו את הרוטב וערבבו את השמן זית, חומץ, חרדל, רוזמרין, מלח ופלפל ושפכו מעל הסלט וערבבו ביחד.