טראפלס שוקולד
מתכון לבסיס הטרפלאס - שמנת מקדמיה
1/2 כוס מקדמיה מושרים כשעתיים
1/4 כוס מים
לערבב בבלנדר למרקם שמנתי ולשאיר בצד
בנתיים ממיסים בבאן מרי -
1/4 כוס חמאת קקאו נא אורגנית מומסת
2 כפות שמן קוקוס אורגני
כפית וניל
4 כפות אגבה
מוסיפים -
1/2 כוס פולי קקאו טחונים
4 כפות תערובת Passionate Heart
מערבלים ידנית עד למרקם אחיד
ולאחר מכן מוסיפים את הקרם שמנת מקדמיה בערבוב עדין
מקפיאים כחצי שעה בתבנית שוקולדים ומגלגלים לטרפלס
ניתן לצפות במעט אבקת קקאו