עוגת גבינה טבעונית חלומית בקרם תותים
תחתית:
- כוס שבבי קוקוס
- שתי כפות שבבי קקאו
- ארבע תמרים
- חצי כוס אגוזי מלך
להכניס את כל המרכיבים למעבד מזון עד לקבלת עיסה אחידה
לשטח את התחתית בתבנית בגודל 24 או בתבניות אישיות
גבינה:
- שתי כוסות קשיו (להשרות כ-6 שעות)
- ארבע כפות מייפל
- חצי כוס מים
- שלוש כפות מיץ לימון
- כף שמן קוקוס
לערבב בבלנדר עד למרקם אחיד
ליצוק את הגבינה על התחתית ולהכניס להקפאה
רוטב:
- כוס תותים פרוסים או פירות יער
- רבע כוס מיץ תפוזים
- כף מייפל
- חצי כפית וניל
לחתוך את התותים, להשרות אותם בנוזלים כשעתיים במקרר
יש להוציא את העוגה מההקפאה כחצי שעה לפני האכילה למקרר,
(אם הכנת את העוגה בתבניות אישיות, -מומלץ להוציא כעשר דקות לפני)
מומלץ לצקת את הרוטב על כל מנה בעת ההגשה