FIVE STARS RAW CAKE
תחתית קראנצ׳י
1/2 כוס אגוזי לוז (מושרים במים כשעתיים)
1/2 כוס שקדים (מושרים כ-6 שעות)
1/4 כוס שבבי קקאו
5 תמרים מג׳הול
1/4 כוס גוג׳י ברי׳ס
1 כף סוכר קוקוס
להכניס למעבד מזון את אגוזי הלוז,
השקדים ושבבי הקקאו ולגרוס
לאחר מכן להוסיף את שאר המרכיבים
לערבב לעיסה בצקית
להשטיח באופן שווה בתבנית עגולה בגודל 24
מוס שוקולד
1 כוס קשיו (מושרים במים כ-4 שעות)
10 תמרים
2 כפות חמאת קוקוס
5 כפות חמאת קקאו
2 כפות שבבי קקאו
4 כפות אבקת קקאו
1/2 כוס מים
1 כף סוכר קוקוס
לערבב הכל בבלנדר עד לקבלת מרקם קרימי
לשפוך מעל שכבת התחתית ולהקפיא כשעה
מוס וניל
1 כוס קשיו (מושרים במים כ-4 שעות)
3 כפות חמאת קוקוס
5 כפות חמאת קקאו
1 כפית אבקת וניל
4 כפות סוכר קוקוס
3/4 כוס מים
לערבב בבלנדר עד לקבלת מרקם קרימי
לשפוך מעל שכבת השוקולד ולהקפיא כשעה
מוס מאקי ברי'ס
1 כוס קשיו (מושרים במים כ-4 שעות)
1/2 כוס אוכמניות קפואות
3 כפות חמאת קוקוס
5 כפות חמאת קקאו
1 כפית אבקת וניל
4 כפות סוכר קוקוס
1/4 כוס מיץ תפוזים
1 כף אבקת מאקי ברי׳ס
לערבב בבלנדר עד לקבלת מרקם קרימי
לשפוך מעל שכבת הוניל ולהקפיא כשעה
להוציא את העוגה מהמקפיא
כ-20 דקות לפני מועד ההגשה
בתיאבון ולבריאות!