קרקרים בסיסיים
- כוס זרעי חמניה
- חצי כוס זרעי פשתן
- וחצי כוס שיבולת שועל
- פלפל אדום
- 5 עגבניות לחות מושרות שעתיים
- 2 כפות שמן זית
- רבע כפית מלח הימליה
להשרות בקערה זרעי חמניה, פשתן ושיבולת שועל לכשעתיים.
לסנן, ולערבב במעבד מזון ביחד עם שאר המרכיבים, עד ליצירת מרקם אחיד.
במייבש מזון – להשטיח על מגש טפלקס בגובה אחיד ולייבש כ – 8 שעות. להפוך, ולייבש עד שהקרקרים נהיים קריספים.
בתנור – לאפות בחום של 100 מעלות כשעה. להפוך, ולהמשיך עד שהקרקרים נהיים קריספים.