קרקרים קרנצ'ים
- כוס וחצי זרעי חמניה מושרים כ- 4 שעות
- 2 כוסות אגוזי מלך מושרים כ- 4 שעות
- 2 זוקיני גדולים
- חצי כוס זרעי פשתן זהובים טחונים
- כף שטוחה מלח
- רבע כוס מים
במעבד מזון ערבבו זרעי חמניה ואגוזים וטחנו עד ליצירת מרקם חולי עם חתיכות קטנות.
לרוקן לקערה גדולה.
טחנו במעבד מזון את הזוקיני לחתיכות קטנות .
לרוקן לקערה של אגוזי המלך, lvuxh; את הפשתן הטחון, מלח ומים וללוש לבצק.
להשטיח לשכבה אחידה על נייר אפיה או על טפלקס.
במייבש מזון – הכניסו ל – 8 שעות. הפכו את הקרקרים והמשיכו ליבש עד שהם נהיים קריספים.
בתנור – הכניסו בחום של 100 מעלות לכשעתיים, היפכו והמשיכו לאפות עד שהם נהיים קריספים.