5 סיבות טובות לפתוח את הבוקר עם שייק סופרפוד
אם היתה לנו דרך אחת לעשות קיצור דרך כדי לקחת אחריות על בריאות גופנו, זה היה ע"י שייק מזונות על.
הטריות של המצרכים שנכנסים לבלנדר עם כל מגוון מזונות העל, מרגשים, מזינים ומחזקים אותנו בכל בוקר מחדש וכך בכל לגימה אנו חווים הזנה עמוקה.
שייק מזונות על עשוי מאלכימיה מושלמת של מצרכים מהטבע, ללא חומרים מעובדים וממכרים.
הערכים התזונתיים בסופר פוד (מזון על), הם הרבה יותר מרוכזים מאשר במזון הרגיל ולכן אנו ניגשים למזון זה מתוך הערכה לדחיסות הערכים התזונתיים שבו, מכיוון שהם אלו שמרפאים ומזינים את גופנו ברמה העמוקה ביותר.
עבורי ועבור עוד רבים אחרים שייק מזונות העל מהווה את ארוחת הבוקר האולטימטיבית.
לאורך השנים המתכונים השתנו במקצת, הוספתי והורדתי דברים, אבל תמיד אני מקפידה שהשייק יהיה גדוש בכל טוב אמא אדמה.
את השייק לוקח לי להכין 5 דקות ואם אין לי זמן לשבת לשתות, אני לוקחת את הכוס איתי לדרך ובנסיעה לגן או לעבודה אני ממלאת את גופי ומעניקה לו את הדלק הטוב ביותר האפשרי ליום החדש.
"מזונות על" הם מזונות עשירים בערכים תזונתיים, הם המתנה המרוכזת שאמא אדמה מעניקה לנו על מנת להזין ולרפא את גופנו.
מזונות פראיים אלו עשירים בנוגדי חמצון ואנזימים, עשירים מאוד בחלבונים טובים ובחומצות שומן חיוניות.
מזונות על הינם מזונות אציליים ומרוכזים כך שבשונה ממזון רגיל, אין צורך לצרוך מהם כמויות גדולות, אך ההתמדה היומיומית הינה חשובה.
בצריכת מזונות העל אנו מזינים את גופנו בוויטמינים ומינרלים חשובים, אך בשונה מצריכת גלולות, ויטמינים או מינרלים, מזונות העל מהווים מזון מלא ושלם הכולל את כל ה"פידל נוטריינטים" החשובים המסייעים לספיגת הערכים ולהטמעתם בגוף.
בקרו ב"חנות לחיים בריאים" בשביל להכיר כמה מהסופרפודס העוצמתיים ביותר שעל הפלנטה.
אז הנה 5 סיבות טובות וחשובות לשתות שייק מזונות על בכל בוקר:
-
ביטוח בריאות
במציאות בה אנו חיים היום, אנו מושפעים באופן מתמיד מקרינה רדיואקטיבית, מרדיקלים חופשיים, מהורמונים שיצאו מכלל איזון, מאדמה ריקה ממינרלים, ומזיהום אויר ואורח חיים לחוץ.
גם אם נאכל מזון אורגני ובריא אנו צריכים להעשיר את הגוף באקסטרה ויטמינים, מינרלים ונוגדי חמצון על מנת לחזק את הגוף ולמנוע מחלות.
השייק של הבוקר הוא ביטוח הבריאות שלכם ושל משפחתכם.
-
בסיסי וקל לעיכול
בלילה הגוף עובר תהליך של ניקוי פנימי טבעי. לכן בבוקר מומלץ לתמוך את תהליך הניקוי ולתת לגוף ארוחה שהיא קלה לעיכול, מזינה ויוצרת בסיסיות בדם.
שייק מזונות על נותן לגוף אפשרות לנוח מהליך העיכול, ועם זאת מזין ומאזן חומציות.
כאשר אנו מתחילים "לחסוך" לגוף אנרגיה ע"י ארוחה שאינה דורשת זמן ומשאבים פנימיים לעיכול, הגוף יכול להמשיך את פעולת הניקוי והשיקום שהתחילה בלילה. יתרונות אלו מצטברים ככל ששותים את השייק לאורך זמן, ומאפשרים לגוף להעמיק את פעולת הריפוי הפנימית.
-
ספיגה וסינרגיה
יכולת הספיגה וההטמעה של הערכים התזונתיים ממזונות העל גדלה כאשר אנו מכינים שייק, נוצרת סינרגיה המתקיימת בשילוב בין מזונות מסוימים.
ישנם מזונות המשמשים כנשאים לנוטריינטים מסוימים ובכך מאפשרים הובלה יעילה ומהירה של הערכים לתאי הגוף.
כמו כן מזונות מסוימים כמו עלים ירוקים נספגים ומרפאים בצורה יעילה יותר כאשר הם טחונים למרקם קרימי .
שייק מזונות העל הינו אלכימיה של מרכיבים איכותיים ועוצמתיים, המעצימה את היכולות המופלאות לריפוי והזנה של מזונות אלו.
זו הסיבה מדוע אנו מרגישים כבר מיד אחרי שתיית השייק כיצד האנרגיה עולה, החיוניות מתגלה וכל תא בגוף נמצא במצב של שמחה והודיה.
-
חיבור לאמא אדמה
שתיית שייק מזונות על בכל בוקר מחברת לטבע ולאמא אדמה, מהווה ההזדמנות להזין את הגוף במזונות נקיים, אורגניים, פראיים, וקרובים ככל שניתן לטבע, ללא התערבות מיותרת . זהו למעשה לינק ישיר לאהבה לטבע ולגופנו (שהוא גם חלק מהטבע ). שתיה מודעת ונוכחת של השייק בכל בוקר מזינה את מקור החיים בתוכנו בצורה עמוקה וישירה. ההזנה העמוקה הזו קורנת החוצה, מעור הפנים, מהעיניים, מהחיוניות ומהחיוביות.
-
קל להכנה
באורח החיים הלחוץ שרובנו נתונים בו הרבה אנשים וילדים מוותרים על ארוחת הבוקר.
שייק מזונות על הוא קל להכנה ואין צורך לשבת סביב שולחן בשביל לשתות אותו, אפשר לקחת אותו לדרך או ליהנות ממנו לאורך הבוקר.
טיפים להכנת השייק:
פעולת ההכנה של השייק יכולה להיות קלה ומאורגנת.
הכינו לכם מדף או מגש בו כל מזונות העל מסודרים בצנצנות, שימו לב שזה נגיש לכם,
הכינו במקפיא את הפירות חתוכים מראש, שטפו את העלים הירוקים מראש ושמרו אותם בקופסת פלסטיק במקרר (כך ישמרו לאורך זמן).
כל שנותר הוא להכניס את הכמויות הנכונות לבלנדר ולערבב.
עם הזמן וההרגל ההכנה נהיית יותר ויותר פשוטה וקלה ואינה לוקחת יותר מחמש דקות!
גשו להכנת הסמודי / השייק בקלילות ובגמישות,
כאשר אתם מתנסים בפירות שונים, טעמים שונים ומקפידים על המרקם,
שיהיה סמיך לפי טעמכם ושיהיה לכם כיף לשתות אותו.
עם סיום הכנת השייק, שטפו קלות את הבלנדר כדי שהשאריות לא יידבקו.