חמישה גוונים של אהבה
שכבה ראשונה – קקאו
1/2 1 כוסות חמאת קקאו פרוסה
1 כוס אבקת קקאו
1/2 כוס מייפל
1/2 כוס שבבי קקאו
2 כפות חמאת שקדים
1 כוס קרם קוקוס
כפית תמצית וניל
קורט מלח
להמיס את חמאת הקקאו בבן מרי
להוסיף את אבקת הקקאו לערבב לתערובת אחידה
להוסיף את המייפל ואת חמאת השקדים, הוניל והמלח ולהערבב לתרובת אחידה
להוסיף את השבבי הקקאו לתערובת
לצקת לתבנית בקוטר 24 ולקרר כרבע שעה במקפיא
שכבה שניה – אוכמניות ומאקי
1/2 כוס חמאת קקאו פרוסה
1/4 כוס שמן קוקוס
2 כוסות קשיו מושרה כשעתיים
1 כוס מיץ תפוזים
1/4 כוס סוכר קוקוס
1 כפית וניל
קורט מלח
2 כפות מייפל
כוס אוכמניות כחולות
1 כף אבקת מאקי ברי׳ס
להמיס את חמאת הקקאו בבן מרי
לערבב בבלנדר את הקשיו, מיץ התפוזים, חמאת הקקאו, שמן קוקוס, מייפל, סוכר קוקוס,
וניל ומלח כ 5 דקות
להוסיף את האוכמניות והמאקי בר׳יס לעוד כ 3 דקות בבלנדר
לצקת מעל שכבת הקקאו ולהניח במקפיא
שכבה שלישית – פירות יער
1/2 כוס חמאת קקאו פרוסה
1/4 כוס שמן קוקוס
2 כוסות קשיו מושרה כשעתיים
1 כוס מיץ רימונים
1/4 כוס סוכר קוקוס
קורט מלח
2 כפות מייפל
כוס פירות יער קפואים
להמיס את חמאת הקקאו בבן מרי
לערבב בבלנדר את הקשיו, מיץ הרימונים, חמאת הקקאו, שמן קוקוס, מייפל, סוכר קוקוס,
וניל ומלח כ 5 דקות
להוסיף את פירות היער לעוד כ 3 דקות בבלנדר
לצקת לתבנית סיליקון בקוטר 20 ולהניח במקפיא
שכבה רביעית – תותים
1/3 כוס חמאת קקאו פרוסה
1 כוס קשיו
חצי כוס חלב שקדים
2 כפות סוכר קוקוס
1/4 כפית וניל
קורט מלח
1/2 1 כוסות תותים
להמיס את חמאת הקקאו בבן מרי
לערבב בבלנדר את הקשיו, חלב שקדים, חמאת הקקאו, סוכר קוקוס,
וניל ומלח כ 5 דקות
להוסיף את פירות היער לעוד כ 3 דקות בבלנדר
לצקת לתבנית סיליקון בקוטר 15 ולהניח במקפיא
שכבה חמישית – וניל
1/4 כוס חמאת קקאו
1 כוס קשיו
1/2 כוס חלב שקדים
2 כפות סוכר קוקוס
כפית וניל
קורט מלח
כף מיץ לימון
1/2 כפית גרדת לימון
להמיס את חמאת הקקאו בבן מרי
לערבב בבלנדר את הקשיו, חלב שקדים, חמאת הקקאו, סוכר קוקוס, לימון וגרדת לימון
וניל ומלח כ 5 דקות
לצקת לתבנית בקוטר 10 ולהניח במקפיא
כעבור 6 שעות ניתן לבות את העוגה לפני הגודל של התבניות ולהניח במקרר
* ניתן כמובן להכין עוגה נפרדת מהשכבה הראשונה של הקקאו וכל שכבה נוספת מהמתכון